Betyg & recensioner

Innan du säljer din iPhone behöver du FoneEraser för att rensa allt innehåll och inställningar. Ett klick för att frigöra utrymme eller rensa allt innehåll för att skydda dina iOS-data. Tre raderingsnivåer är valfria för dina personliga behov. Se vad användare pratar om det:

FREE DOWNLOAD
Köp nu20% Rabatt

Ditt förslag kommer att uppskattas mycket!

Skriva en recension
Av Kaira 2021-03-15

Bästa iPhone-suddgummiprogrammet jag någonsin har använt

Kan inte tro att det här verktyget fungerade mycket. Jag har en iPhone 8 och vill sälja dem igen. Nu oroar jag mig inte för integritetsfrågorna. Det har helt raderat allt innehåll och alla inställningar på min iPhone. Tack för den här programvaran.

Av Ashley 2020-04-09

Verkligen fungerat !!!

Jag använder bara av misstag FoneEraser för att rengöra skräpfilerna på min iPhone. Överraskande gjorde det här verktyget en så stor tjänst att frigöra mer utrymme och öka prestandan på min iPhone.

Av Lee 2019-10-18

Riktigt användbart på min iPhone X

Jag har tagit många bilder på min iPhone X och behöver verkligen städa dem, och det här verktyget hjälpte mig mycket. Det kan inte bara göra den stora fotostorleken mindre, utan också överföra mina bilder till min dator åt gången. Fantastisk!

Av Antonio 2018-12-21

Bra! Älskar det

Jag har en gammal iPhone 8 och jag vill ge bort den. Min vän rekommenderade detta iPhone-rengöringsverktyg till mig av misstag och jag tyckte att det här verktyget är fantastiskt. All data på min iPhone raderas grundligt, verkligen tack.

Av Kerwin 2018-07-27

Jag rekommenderar det här enkla iPhone Eraser Tool

Jag rekommenderar det här enkla iPhone Eraser-verktyget till alla som vill ta bort data permanent från iPhone-enheter. Inga fel. Extremt användargränssnitt. Anslut bara det och välj vad du vill ta bort.

Av Logan 2018-04-17

Underbar

Underbar. Jag planerade att belöna min iPhone till min lillasyster, och jag vill ta bort allt innehåll från iPhone. Jag laddade ner den här programvaran och den fungerade perfekt.

Av Burton 2018-01-12

Tack

Jag använde programvaran FoneEraser nyligen. Det hjälper mig verkligen att komprimera iPhone-foton och -filmer och sedan säkerhetskopiera dem på datorn för att spara takt på min enhet utan kvalitetsförlust. Excellent. Tack.

Av Amanda 2017-03-15

Kraftfullt raderingsverktyg för iPhone

Detta är verkligen ett kraftfullt raderingsverktyg för iPhone som kan radera alla iPhone-data på en gång. Tre raderingsläge tillhandahålls för att garantera raderingseffekterna. Gillar det verkligen.

Av Henna 2016-04-19

Fantastiskt verktyg för att radera data, gillar det!

Radera alla mina data noggrant! Gränssnittet är enkelt. Jag valde den höga nivån och mina data städades helt. Jag har personligen använt den under en period, ännu inte hittat en liknande app så bra som den här.

Av Jane 2016-03-18

Utmärkt app!

Snabb, enkel att använda! Jag har använt den för att radera alla mina foton, videor, musik etc. på iPhone tydligt. Efter det är min iPhone så ny och har mer utrymme och körs snabbt. Mycket bra, gör ett mycket bra jobb! Högt rekommenderad!

Av Jayce 2015-10-28

Bra verktyg!

Jag vill utplåna all data för att sälja min iPhone 6 på eBay. Så jag försöker Aiseesoft FoneEraser med den höga nivån. Sedan använder jag ett annat återställningsverktyg för att återställa dem och få ingenting från min iPhone. Så bra, FoneEraser gör en stor tjänst för mig.

Av Daniel 2015-10-27

Jag uppskattar det mycket, jag kan frigöra mitt iPhone-utrymme

Aiseesoft FoneEraser gör ett bra jobb för att radera mina data noggrant för att frigöra iPhone. När jag väljer låg nivå för att radera mina filer visar min iPhone mer utrymme. Nu kan min iPhone fungera snabbt med stort utrymme. Uppskattar verkligen den här programvaran.

Av Mila 2015-10-26

Jag kan skydda min integritet nu

Jag rensar bort min iPhone med FoneEraser varje dag. Till och med min mamma kontrollerar min iPhone, hon kan inte hitta någonting från den. Nu kan jag skydda min integritet. Wow, bravo !!

Av Gavin 2015-10-26

Det bästa radergummi verktyget jag har använt !!

Mina kunder skickar 3 iPhones och 3 iPads till min verkstad för att radera all data. Jag försökte många raderingsverktyg, men bara FoneEraser fungerar bäst. Jag kan ansluta 6 enheter till min dator för radering samtidigt. Väldigt snabbt!!

Av Owen 2015-10-24

Fantastiskt att ta bort mina iPad-foton helt

Jag laddar ner FoneEraser för att rengöra alla mina privata foton med min EX-pojkvän från sin iPad. Han försökte dock några återhämtningsverktyg, men han kan inte hitta några rader. Nu är han fortfarande nyfiken på vart dessa foton går.

Skriva en recension