En guide till WhatsApps raderingsfunktion för alla

Juni 12, 2024Andrew Miller

Står du inför en situation där du skickar ett meddelande till fel person, av misstag delar känslig information eller felstavar något avgörande?

WhatsApp Delete för alla ger en andra chans att rädda dig och eventuellt undvika pinsamhet eller förvirring. Det här inlägget kommer att guida dig till att veta mer om funktionen för tillbakadragande av meddelanden. Du kan utforska dess möjligheter och begränsningar.

Whatsapp-radering för alla

Del 1. Vad gör WhatsApp bort för alla

WhatsApps funktion Ta bort för alla är speciellt utformad för att ta bort meddelanden du redan har skickat. Det låter dig ta bort ett meddelande från både din chatt och mottagarens chatt. Den här funktionen kan dra tillbaka ett skickat meddelande i en individuell eller gruppchatt. När meddelandet tas bort för alla kommer det att ersättas med en uppmaning som säger Detta meddelande har raderats.

Whatsapp Delete For Every Prompt

Det är ganska vanligt att man skickar meddelanden med faktafel. Med Radera för alla kan du radera dessa misstag och skicka en korrigerad version. Om du av misstag skickar ditt meddelande till fel person, eller om meddelandet innehåller känslig information, kan WhatsApp Delete for Everyone hjälpa till att förhindra förlägenhet eller minimera spridningen av meddelandet.

Whatsapp Radera för alla-funktion

Som du kan se ovanifrån har du cirka två dagar på dig att radera ett meddelande för alla. Men om mottagaren redan har sett meddelandet eller om de inte använder den senaste versionen av WhatsApp, kanske raderingen inte fungerar. Dessutom behöver deras enhet en aktiv internetanslutning.

WhatsApps funktion Ta bort för alla stöder också gruppchattar. Som gruppadministratör har du ytterligare befogenhet att radera meddelanden som skickats av andra medlemmar. I så fall kan du bättre kontrollera informationsflödet inom gruppen. Du kan också snabbt ta bort känslig information, olämpligt innehåll eller rensa upp konversationer.

Hur man kommer åt och använder Delete för alla på WhatsApp

Öppna WhatsApp och leta reda på chatten som innehåller meddelandet du vill dra tillbaka. Tryck och håll ned meddelandet och tryck sedan på papperskorgen i menyraden. I vissa WhatsApp-versioner för Android kan du trycka på knappen med tre punkter och sedan välja Ta bort. Välj Ta bort för alla för att bekräfta din åtgärd. Detta WhatsApp-meddelande kommer att tas bort från både din chatt och mottagarens chatt.

Använd Whatsapp Delete för alla Android

Som jag nämnde ovan kan du som gruppadministratör ta bort meddelanden som skickats av en annan gruppmedlem. Du kan använda liknande steg för att ta bort olämpligt innehåll och upprätthålla ordningen. När du har utfört åtgärden Ta bort för alla kommer källmeddelandet att ersättas med: Detta meddelande raderades av admin [adminnamn].

Del 2. Hur man återställer felaktigt raderade meddelanden från WhatsApp

För dessa felaktigt raderade WhatsApp-meddelanden har du fortfarande en chans att få tillbaka dem, särskilt när du har rätt backup-fil. Att återställa WhatsApp-chattar beror mycket på om du har en säkerhetskopia på plats

Återställ felaktigt raderade meddelanden från en WhatsApp-säkerhetskopia

Om du har en lämplig WhatsApp-säkerhetskopia som innehåller de raderade meddelandena, kan du enkelt återställa dem genom att installera om appen och återställa dem från säkerhetskopian.

Du kan använda det vanliga sättet att avinstallera WhatsApp från din Android-telefon eller iPhone. Installera sedan om det från App Store. Logga in på ditt konto och länka ditt telefonnummer till WhatsApp igen. När du får uppmaningen att återställa din chatthistorik från en säkerhetskopia, välj säkerhetskopian som innehåller de raderade meddelandena. Tryck på Återställ för att återställa dem.

Återställ Whatsapp från Google Drive till Android

Säkerhetskopiera dina WhatsApp-meddelanden till en dator

Aiseesoft WhatsSync är en populär WhatsApp-chattöverföring som kan hjälpa dig att säkerhetskopiera dina meddelanden och media till en Windows PC eller Mac. Dessutom låter det dig kopiera WhatsApp-konversationer direkt från en telefon till en annan. När du förlorar några viktiga WhatsApp-meddelanden kan du också lita på att det återställer dem från säkerhetskopior.

Gratis nedladdningFör Windows

Säkerhet100 % säker. Inga annonser.

Ladda ner och öppna WhatsSync på din dator. För några värdefulla chattar kan du ansluta till din telefon och sedan välja säkerhetskopieringsfunktionen. Som du kan se låter det dig också överföra WhatsApp-data mellan enheter och återställa chattar från en säkerhetskopia.

Säkerhetskopiera Whatsapp-data

Del 3. Vanliga frågor om WhatsApp Radera för alla

Kan administratören radera WhatsApp-meddelanden för alla efter tidsgränsen?

Nej. WhatsApp tillåter administratörer att radera meddelanden för alla inom två dagar. När tidsgränsen har passerat kan administratörer inte ta bort meddelanden för alla.

När du tar bort ett meddelande på WhatsApp, kan andra se det?

Du har två alternativ för att radera meddelanden på WhatsApp: Ta bort för mig och Ta bort för alla. Funktionen Ta bort åt mig tar bara bort meddelandet från ditt chattfönster. Mottagaren eller andra medlemmar på marken kommer fortfarande att se meddelandet. Å andra sidan kommer Delete for everyone att radera meddelandet för alla i chatten. Endast gruppadministratören får ta bort meddelanden som skickats av andra medlemmar.

Raderas försvinnande meddelanden för alla på WhatsApp?

Ja, meddelanden som försvinner raderas för alla på WhatsApp. Men du bör veta att dessa försvinnande meddelanden bara gäller för nya meddelanden som skickas efter att funktionen har aktiverats i en chatt. Efter den valda tidsramen som 24 timmar, 7 dagar eller 90 dagar försvinner meddelanden för alla. Utväxlade meddelanden förblir synliga.

Slutsats

Efter att ha läst den här artikeln hoppas jag att du kan veta mer om WhatsApp Delete för alla funktion. Genom att förstå dess fördelar och begränsningar kan du använda den på ett ansvarsfullt sätt och främja bättre kommunikation. Du bör undvika att använda WhatsApp Delete for Everyone ofta. Annars kan det väcka frågor hos mottagaren. Var uppmärksam på vad du skickar i första hand och dubbelkolla mottagaren innan du trycker på skicka.

Vad tycker du om detta inlägg?

Utmärkt

Betyg: 4.8 / 5 (baserat på 106-röster)Följ oss på

Disqus-ikonLämna din kommentar och gå med i vår diskussion

Återställ WhatsApp

1.1 WhatsApp-återställning 1.2 Återställa borttagna WhatsApp-meddelanden 1.3 Återställ borttagna WhatsApp-chatt 1.4 Återställ WhatsApp-meddelanden Android 1.5 Återställ WhatsApp Chathistorik Samsung 1.6 Återställ WhatsApp-videor / bilder Android 1.7 Återställ WhatsApp-meddelanden på ny iPhone 1.8 Återställ WhatsApp från Google Drive till iPhone 1.9 WhatsApp Säkerhetskopiering och återställning 1.10 Återställ WhatsApp från iCloud
WhatsSync Whatssync Windows

Ett effektivt WhatsApp-överföringsverktyg som snabbt säkerhetskopierar och synkroniserar alla WhatsApp-chattar, video/ljud, filer, klistermärken och mer över iOS/Android-enheter och online molntjänster.

Gratis nedladdningFör Windows

Säkerhet100 % säker. Inga annonser.

Tillbaka till toppen