MTS Converter för Mac-logotypMTS Converter för Mac

Betyg & recensioner

Aiseesoft M2TS Converter för Mac är professionell konverteringsprogramvara för Mac-användare. Det hjälper människor att enkelt konvertera M2TS-filer från Sony, Panasonic och Canon AVCHD till MP4, WMV, MKV, AVI, MPEG och alla andra videoformat utan kvalitetsförlust. Läs följande recensioner från våra kunder av M2TS Converter for Mac:

FREE DOWNLOAD
Köp nu20% Rabatt

Ditt förslag kommer att uppskattas mycket!

Skriva en recension
Av Linda 2018-5-19

Imponerad av din produkt

Jag är mycket imponerad av din produkt. Konverteringshastigheten är i nivå med andra produkter jag har provat. Kvaliteten är bra. Jag har inte stött på några fall av stam och hoppning, inte ens på filer som jag hade "paus" och "starta om" under konverteringsprocessen.

Av Ted 2018-2-15

Hög kvalitet!

Denna MTS Converter för Mac kan trimma, beskära, fusionera målvideofiler och redigera ljudspår före konvertering. Och det har många format och justerbara parametrar. Hög kvalitet!

Av Jade 2018-1-10

Det släppte mig aldrig ner

Jag använde den här appen för att konvertera min video och ladda dem sedan i iMovie för att göra några följande redigeringar. För att ladda upp på Vimeo måste jag komprimera dem till en mindre storlek, och det låter mig aldrig ner.

Av Nick 2017-4-12

Super hjälpsam

Det är inte alltid lätt att hitta en videokonverterare som fungerar bra med videokameror om den konverterade videokvaliteten. Men det finns ingen anledning att oroa sig för det med MTS Converter för Mac.

Av Edmund 2016-12-2

Fungerar bra med min Canon

Jag har spelat in några videor med min Canon och behöver konvertera dem till MP4-videoformat. Den här programvaran fungerar bra på min Mac. Jag är väldigt nöjd.

Av Schack 2015-4-2

Trevlig programvara

Fin programvara och gör vad du förväntar dig. Med hjälp av denna MTS Converter för Mac slutför jag mitt skolprojekt i tid. Det hjälper mig att konvertera MTS till FCP ProRes 422 på min MacBook Pro enkelt och snabbt. Tack!

Av Connor 2014-12-25

Stor konvertering

Detta är ett utmärkt MTS-konverteringsprogram med många användbara funktioner. Det konverterar framgångsrikt mina Canon AVCHD MTS / M2TS-bilder till videofiler som är kompatibla med Mac FCP.

Av Jack 2014-11-11

Den mest underbara MTS-omvandlingslösningen

Jag försökte igen, den här gången var det framgångsrikt. Jag vet inte vad som hände förra gången. Jag har nu installerat, aktiverat och registrerat det. Allt jag behöver göra nu är att använda det.

Av Marshall 2014-11-10

Jag gillar det.

Bra MTS-programvara för videoomvandling, ett måste för mig. Jag hoppas att den nya versionen inte bryter någonting.

Av Margaret 2014-11-07

Otroligt snabbt

Jag uppgraderade från Mac OS X 10.9 till 10.10, omformaterade datorn och förlorade naturligtvis min omvandlare. Letade bara efter en ny och hittade den här idag. Det är så snabbt. Tack Aiseesoft.

Av joe 2014-11-04

Det här är en fin app

Jag är säker på att det här är en fin app, men jag tycker att Aiseesoft Video Converter för Mac var en ännu bättre sökning. Jag älskar det faktum att du bara kan ladda ner och köra det var som helst. Jag önskar att fler appar var bärbara som det här.

Av Phillis 2014-11-03

Användbart program

Ett ganska stabilt och potentiellt användbart program som finns på en supermättad marknad just nu.

Av Eva 2014-11-01

Grymt bra

Jag har letat efter en bra MTS-omvandlare i flera månader. Detta är ett fantastiskt program. Jag använder den för att konvertera MTS-video för att spela upp den på min iPhone 5s och dela den på sociala medier. Inga ljud/video-synkroniseringsproblem.

Skriva en recension