VideologotypMac Video Enhancer

Betyg och recensioner av Aiseesoft Mac Video Enhancer

På sidan finns recensioner och betyg för Aiseesoft Mac Video Enhancer av användare. Aiseesoft Mac Video Enhancer är en bra följeslagare för videoförbättring och videoredigering. Bortsett från de grundläggande redigeringsfunktionerna (klipp, beskärning och vattenstämpel), gläder det Mac-användare genom att förbättra videokvaliteten och rotera sidledes video baserat på högteknologi. Se följande recensioner från vår kund.

FREE DOWNLOAD
Köp nu20% Rabatt

Ditt förslag kommer att uppskattas mycket!

Skriva en recension
Av Kevin 2018-01-07

Stor videoförbättrare

Jag testade många videohöjningsverktyg och denna Mac Video Enhancers är förmodligen den mest kraftfulla som jag någonsin har sett. Den innehåller alla nödvändiga funktioner du behöver för att optimera en video och alla funktioner fungerar bra.

Av JL 2017-12-24

Enkel att använda!

Denna videoförstärkare för Mac är mycket lätt att använda för nybörjare. Inga komplicerade operationer behövs alls. Jag tror att de flesta vloggare skulle älska det här verktyget eftersom det definitivt skulle ge fler fantastiska effekter till videor.

Av Magic Bill 2017-12-03

Kraftfull

Kraftfullt videoredigerings- och förbättringsverktyg! Få dig att se ut som en riktig proff när du visar dina skapelser till dina vänner! Rekommendera det!

Av Keane 2017-09-11

Rekommendera det

Jag var en Adobe Premier Pro-användare en gång och jag hade letat efter en enklare videoredigerare för min far. Video Enhance är uppenbarligen så mycket enklare än Adobe-produkten, och den är utrustad med alla grundläggande redigeringsfunktioner som jag ofta använde.

Av Paul 2017-04-03

Kraftfull

Av alla Video Enhancers för Mac är detta förmodligen den mest kraftfulla som jag någonsin har sett. Den innehåller alla nödvändiga funktioner du behöver för att optimera en video och alla funktioner fungerar bra.

Av Cindy 2017-01-08

Bästa Video Enhancer för Mac

Det finns inte så många videoredigerare för Mac som videoredigerare för PC. Och detta är verkligen den bästa Mac-videoförstärkaren jag någonsin sett. Det fungerar perfekt med min senaste Mac OS X-version. Jag kan hitta alla videoredigeringsfunktioner jag behöver.

Av Blair 2016-10-26

Njut av den rena skärmen!

Min mamma visar mig en gammal film med snöflingfläckar och ber mig hjälpa till att göra det tydligare. Jag försöker den här videoförstärkaren på min Mac, och förvånansvärt borde den ta bort de besvärliga fläckarna, och filmskärmen är mycket ren. Slutligen inom hennes beundran av den här programvaran, följer jag mamma för att se filmen till slutet.

Av Charles 2016-10-24

Fantastiskt att ha en fantastisk vision!

Jag laddar ner en gammal favorit tecknad film, Tom - Jerry. Men videon är en 240p-video för att visa en suddig vision på min dator. Sedan försökte jag flera videokonverterare från Google, de misslyckades alla. Endast Video Enhancer fungerar bäst. Jag använder den för att uppskala min SD-video till HD-video. Den tydliga visionen påminner mig om god barndom.

Av Eva 2016-10-23

Rotera otroligt min video

Jag spelar in bröllopsvideoen till min syster. När jag spelar den på min PC, tycker jag att den visar i sidled. Vad synd. Sedan vänder jag mig till Yahoo Answer, och någon nämner den här videoförstärkaren. Sedan laddar jag ner en kostnadsfri testversion för att rotera min inspelade video till rätt vinkel. Nu kan jag dela den här videon med mina familjer.

Av Leis 2016-10-15

Mycket intressant att ställa in vattenstämpel

Jag tycker att det här verktyget är väldigt intressant. Den mest lockande punkten är att designa min personliga vattenstämpel för min inspelade video. Jag kan lägga till min personliga bild för att vattenstämpla min video. Och det får mer trafik på sociala medier. Väldigt glad.

Av Tina 2016-10-14

Kraftfulla funktioner

Jag älskar det här programmet med så många funktioner. Jag använder min iPhone 6s för att spela in en video, och sedan använder jag Video Enhancer för att förbättra min videoupplösning och få den att vända. Klipp sedan in den i flera delar och slå dem samman med mina andra videofiler. Nu kan jag titta på en lång favoritfil med min vän i helgen.

Skriva en recension