Mac PDF Converter Ultimate-logotypMac PDF Converter Ultimate

Betyg och recensioner för Mac PDF Converter Ultimate

Mac PDF Converter Ultimate är mycket effektiv och mycket användbar PDF-konverteringsprogramvara för Mac-användare som enkelt konverterar PDF-filer till dokument (Text, Word, Excel, EPUB och HTML) och / eller bild (TIFF, JPEG, PNG, GIF, BMP, TGA-, PPM- och JPEG2000-filer med hög hastighet och noggrannhet.

FREE DOWNLOAD
Köp nu20% Rabatt

Ditt förslag kommer att uppskattas mycket!

Skriva en recension
Av Dalton 2018-07-30

Behåller det ursprungliga formatet.

Detta är den bästa PDF-omvandlaren för mig. Jag försökte många online-PDF-omvandlare till Word, men bara det här verktyget konverterar PDF till Word med det ursprungliga formatet.

Av Udolf 2018-07-23

Konvertera vald sida

Wow, jag kan hämta den specifika sidan för konvertering. Nu behöver jag inte skriva ut alla Excel-sidor från PDF för redigering.

Av Mildner 2018-07-13

Lätt att använda

Det låter mig klippa en PDF-fil till flera filer i bilden. Mycket lätt att spara alla mina data i JPEG.

Av Violet 2018-07-10

Great

Bra. Jag använder den här programvaran för att konvertera PDF-fil till Word. Nu kan jag enkelt redigera Word-filen på min dator utan problem.

Av Huff 2018-03-01

Mycket lätt att hantera PDF-filerna

Jag gillar valkonverteringen. Jag lägger PDF-filen på 120 sidor i 24 filer med 5 sidor per fil. Mycket lätt att hantera PDF-filerna.

Av Itzaritza 2018-01-03

Så bekvämt

Jag har många PDF-filer att hantera varje dag. Med hjälp av denna programvara kan jag nu hämta de specifika sidorna som ska hanteras. Så bekvämt.

Av Dario 2017-04-06

Underbart verktyg på kontoret

Jag vet att många gör sitt kontor genom att använda PDF-fil, och ibland skulle det vara bättre att konvertera PDF till Word för översättning eller korrigering. Detta underbara PDF-konverteringsverktyg kan tillgodose dina behov.

Av Barrie Brown 2016-12-15

Utmärkt PDF-verktyg

Detta PDF-program fungerar mycket bra på min Mac. Det hjälper mig att konvertera flera PDF-filer till redigerbara Word- och Excel-filer.

Av Louis 2016-11-15

Perfekt utgångskvalitet

Jag använder huvudsakligen denna PDF-omvandlare för att konvertera PDF till Word och ändra PDF till PNG-bild. Riktigt nöjd med utgångskvaliteten.

Av Bruce 2014-12-24

Enastående PDF-omvandlare

Fin kvalitet och snabb konvertering. Det fungerar bra med engelska / japanska pdf-filer och kan konverteras till redigerbara Word-dokument på min Mac OS X.

Av Alexis 2014-11-14

Fantastiskt program.

Försök konvertera en av mina PDF-filer till .docx med den, utgången .docx har rätt format som inmatade PDF-filer och snabbt.

Av Lydia 2014-11-13

Bästa konvertering jag någonsin har provat.

Fin programvara. Detta är vad jag verkligen behöver. Tack! Kvaliteten på konverteringen är helt enkelt fantastisk. Nej, jag har provat andra liknande, det här kan vara bäst!

Av Kevin 2014-11-12

Tack till Aiseesoft

Hämtade ganska snabbt och installerades bra. Konverterade en pdf-fil med stora tabeller etc..och förlorade ingen formatering ..

Av Susan 2014-11-11

Trevlig programvara

Jag konverterade 64-sida, 979 KB New Dash Diet-broschyr från NIH som ett test. Den slutförde konverteringen på drygt 2 minuter och resulterade i en dokumentsfil på 86 sidor 1,707 1997 kB 2003-XNUMX. Alla bord var intakta.

Av Frank 2014-11-10

Ett fantastiskt PDF-konverteringsverktyg

Wow! Jag testade just denna Mac PDF Converter på en bildbaserad (ingen text) engelskspråkig pdf och jag är förvånad över hastigheten och noggrannheten i texten i utdata. Det är vackert!

Av Amy 2014-4-10

Hjälpsamt PDF-konverteringsverktyg

Detta är det mest användbara PDF-konverteringsverktyget jag någonsin har använt. Ingen rörig kod, snabb hastighet, även jag kan välja vilka sidor som ska konverteras. Tack vare denna PDF-omvandlare för Mac kan nu PDF-filerna redigeras på min Mac.

Skriva en recension