Återställ iOS-enheter
1.1 Starta om återställ iPhone
1.2 Återställ iPhone utan lösenord
1.3 Återställ låst iPhone
1.4 Återställ iPhone Network Settings
1.5 Återställ lösenord för iPhone-begränsningar
1.6 Återställ iPhone Apple ID
1.7 Återställ iPad
1.8 Återställ iPod Touch

Hur man gör iPhone återställ nätverksinställningar

Under användningen av din iPhone kan du ofta komma åt olika problem. Det som stör dig mest är nätverksproblemen. Ett dåligt nätverk gör att du direkt tappar kontakten med omvärlden. Om din iPhone inte kommer att ansluta till ett Wi-Fi-nätverk? Om din iOS-enhet inte visar någon tjänst eller söker? Du kan behöva återställa nätverksinställningar på iPhone. Här kommer frågan, hur gör jag iPhone återställer nätverksinställningar?

Om du står inför Wi-Fi- eller mobilfrågor som du bara inte har kunnat lösa med andra metoder kan du försöka återställa iPhone-nätverksinställningarna. Denna process ger dig en chans att från början och få en bra nätverksanslutning. Du kan följa nästa guide för att återställa nätverksinställningar på iPhone.

iPhone Återställ nätverksinställningar

iPhone Återställ nätverksinställningar

Så återställer du nätverksinställningar iPhone

När du väljer att återställa nätverksinställningar på iPhone tas alla Wi-Fi / mobila nätverk bort och standardnätverksinställningarna återställs. Genom att återställa iPhone-nätverksinställningarna kan problemen lösas framgångsrikt.

Återställ nätverksinställningar iPhone

steg 1 Lås upp din iPhone och öppna Inställningar app.

steg 2 Leta reda på och tryck på Allmänt.

steg 3 Bläddra ner för att hitta Återställa och knacka på den.

steg 4 Välja Återställ nätverksinställningarÅterställa gränssnitt. Du behöver ange ditt lösenord om du har ett lösenord inställt.

steg 5 Tryck Återställ nätverksinställningar igen för att bekräfta operationen.

På bara några få kranar kan du enkelt återställa nätverksinställningarna iPhone. När iPhone-nätverket har återställts kommer problemet med iPhone-nätverket som inte fungerar att försvinna.

Bästa iOS Data Manager du kanske vill veta

FoneTrans - iOS-överföring

Vad återställer nätverksinställningar

Återställ iPhone Nätverksinställningar

Vad händer egentligen när du gör ett nätverk återställning på iPhone? Återställning av dina iPhone-nätverksinställningar gör bara alla nätverksrelaterade inställningar till fabriksinställningen. Den återställer också mobilinställningar. Om du inte kan få en mobiltelefonanslutning där du tror att du borde kunna göra det kan det vara användbart som en sista utväg för felsökning. För vissa mobila virtuella nätverksoperatörer har du möjlighet att manuellt konfigurera åtkomstpunktnamn (APN) och MMS-inställningar. I så fall kan du behöva ställa in dem igen.

Vad du bör göra innan iPhone-nätverk återställs

1. Se till att Wi-Fi är på och att du kan se nätverket.

2. Du kan se en Wi-Fi-rekommendation under Wi-Fi-namnet. Du måste kontrollera om det finns problem med Wi-Fi-nätverket.

3. Kontrollera kablar och anslutningar.

4. Se till att routern är på och att du är inom räckhåll.

I den här artikeln talar vi främst om återställning av nätverksinställningar på iPhone. Vi visar dig det enkla sättet att göra det på. Dessutom ger vi dig en grundläggande introduktion av vad återställa iPhone nätverksinställningar gör det faktiskt. Hoppas att du kan bli av med problem med iPhone-nätverket efter att ha läst det här inlägget.

FoneLab - iPhone Data Recovery

Vad tycker du om detta inlägg?

Utmärkt

Betyg: 4.8 / 5 (baserat på 140-röster)

författarbild

11 juni 2018 14:00 / Uppdaterad av till Mobilöverföring

Disqus-ikonLämna din kommentar och gå med i vår diskussion