Hur man kontrollerar och skickar meddelanden på YouTube

Juni 02, 2023Jenny Ryan

Du kan ta emot YouTube-meddelanden från medlemmar i YouTube-communityt. Du får också skicka YouTube-meddelanden till andra användare. YouTube-meddelanden kan skickas via en annan användares YouTube-kanal eller från din personliga YouTube-inkorg. Även om många människor fortfarande inte vet hur de ska skicka ett meddelande på YouTube och vart de ska kontrollera de mottagna YouTube-meddelandena. Oroa dig inte, vi kommer att visa dig hur du kontrollerar YouTube-meddelanden och enkelt sätt att skicka privata YouTube-meddelanden. Du kan fortsätta läsa för att hitta det bästa svaret.

Rensa appdata på iPhone

Del 1. Hur man skickar meddelanden på YouTube

Att skicka någon ett meddelande på YouTube är en ganska enkel sak så länge du har ett YouTube-konto. I den första delen av det här inlägget berättar vi hur du skickar YouTube-meddelanden.

Steg 1:
Öppna YouTube-webbplatsen i din webbläsare och logga in på ditt YouTube-konto.
Steg 2:
Hitta YouTube-användaren du vill skicka meddelanden till, klicka användarens avatar för att komma in på hans eller hennes YouTube-kanal.
Gå in på YouTube-kanalen
Steg 3:
När du har angett användarens kanalhem, leta reda på Om Oss och klicka på den.
Om Oss
Steg 4:
I det övre högra hörnet bör det finnas en Skicka meddelande knapp. Du kan klicka på den och sedan skriva in dina meddelanden.
Skicka YouTube-meddelanden

Därefter klickar du på Skicka för att skicka dina YouTube-meddelanden.

Del 2. Hur man kontrollerar YouTube-meddelanden

Vill du läsa de mottagna YouTube-meddelandena? Du kan ta följande guide för att kontrollera dina YouTube-meddelanden.

Steg 1:
Navigera till YouTube-meddelandesidan i din webbläsare och logga in på ditt konto.
Steg 2:
Klicka på din avatar i det övre högra hörnet och klicka sedan Studio.
Studio
Steg 3:
När du går in i ditt personliga YouTube-gränssnitt klickar du GEMENSKAP på vänster kontroll.
Kolla YouTube-meddelanden
Steg 4:
Klicka Notiser fliken och du kan kontrollera alla typer av YouTube-meddelanden som Godkända meddelanden, Filtrerade meddelanden och Skickade meddelanden här.

Om du vill kontrollera YouTube-privata meddelanden bör du ha ett bekräftat namn på YouTube.

Del 3. Hur man återställer borttagna YouTube-meddelanden

Vill du återställa raderade meddelanden i YouTube-inkorgen? Inte som meddelandena på din iPhone eller Android-telefon, när du har tagit bort meddelanden på YouTube är de borta för alltid. Så du kan inte få dem tillbaka. Om du vill återställa SMS-meddelanden på iPhone kan du ladda ner gratis FoneLab iPhone Data Recovery att göra det.

Gratis nedladdningFör Windows

Säkerhet100 % säker. Inga annonser.

Gratis nedladdningFör macOS

Säkerhet100 % säker. Inga annonser.

Steg 1:
Starta iPhone Data Recovery
Anslut iPhone

Ladda ner, installera och öppna den här professionella programvaran för iPhone-återställning av data på PC / Mac. Anslut din iPhone till den med USB-kabel. Den kommer automatiskt att känna igen din iPhone och visa dess grundläggande information i gränssnittet.

Steg 2:
Skanna iPhone-data
Anslut iPhone

Klicka på återställningsläget Återställ från iOS-enheten och klicka sedan på Starta Scan knappen för att skanna alla typer av filer på iPhone.

Steg 3:
Välj de raderade iPhone-meddelandena

Efter skanning klickar du på Notiser på vänster kontroll. Du kan förhandsgranska den detaljerade informationen om de raderade och befintliga iPhone-meddelanden. Det är väldigt bekvämt att välja alla nödvändiga meddelanden.

Steg 4:
Återställ de raderade iPhone-meddelandena
återställa iPhone sms

Markera de meddelanden du vill återställa och klicka sedan Recover för att få tillbaka förlorad data till din dator.

Med den här metoden kan du inte återställa YouTube-meddelanden på iPhone. Men om du vill återställa iOS-meddelanden, foton, låtar, videor, kontakter, anteckningar, samtalsloggar, kontakter osv. det kan göra dig en stor tjänst.

Del 4. Vanliga frågor för att kontrollera YouTube-meddelanden

Varför kan jag inte lägga upp ett meddelande på YouTube?

Det vanligaste skälet är att användaren eller uppladdaren av videon inte tillåter andra att skicka meddelanden till dem eller att kommentarsfunktionen har stängts av. Ibland stänger de av det för att förhindra att de får obehagliga kommentarer om innehållet de lägger upp är kontroversiellt.

Kan du fortfarande skicka privata meddelanden på YouTube?

Nej, YouTube har blivit av med privata meddelanden och stöder inte längre någon som skickar privata meddelanden till andra. Tjänstemän hävdar att YouTube tog detta beslut efter att ha valt att fokusera sin uppmärksamhet på offentliga samtal.

Kan Youtubers se borttagna kommentarer?

Om du tar bort dina kommentarer innan utgivaren ser dem, kommer de inte att se de borttagna kommentarerna längre. Men om YouTubers aktiverar e-postmeddelanden om kommentarer kan de fortfarande se dem via ett e-postmeddelande.

Slutsats

I den här artikeln visar vi dig främst hur du gör kontrollera och skicka YouTube-meddelanden. Dessutom berättar vi ett enkelt sätt att återställa raderade meddelanden på iPhone. Hoppas du hittar det du vill ha efter att ha läst det här inlägget.

Vad tycker du om detta inlägg?

Utmärkt

Betyg: 4.8 / 5 (baserat på 345-röster)Följ oss på

Disqus-ikonLämna din kommentar och gå med i vår diskussion
iPhone Cleaner låda

iPhone Cleaner kan rensa bort värdelös data på din enhet selektivt. Du kan också använda den för att radera dina privata data och hålla din iPhone / iPad / iPod Touch snabb och säker.

Gratis nedladdningFör Windows

Säkerhet100 % säker. Inga annonser.

Gratis nedladdningFör macOS

Säkerhet100 % säker. Inga annonser.

Tillbaka till toppen